Golvslipning i Linköping med omnejd

Hej på er alla mina underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg och att ni ser fram emot veckan som kommer, och allt vad den har att erbjuda. Golvslipning i Linköping med omnejd är någonting som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag vill därför tipsa er om det företag som jag och min sambo valde att vända oss till ett par månader tillbaka. Bygg och Industrigolv i Östergötland AB heter företaget och är ett företag som jag kom att hitta genom en kollega till mig, som även han vänt sig till dem och som fått otroligt bra hjälp med sitt golv. Jag och min sambo har länge funderat på det här med golvslipning, då vårt trägolv länge varit slitet och fult. Vi har hört av oss till många olika företag som sagts kunna hjälpa oss med detta, men tyvärr har dessa företag visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket är väldigt synd. Jag blev därför så otroligt glad och tacksam när vi hittade Bygg och Industrigolv i Östergötland AB, då detta företag direkt kändes väldigt pålitligt. Personalen hos Bygg och Industrigolv i Östergötland AB är helt underbara, och då de arbetar mycket med kundservice, kunde vi känna oss trygga och säkra med vårt val av företag redan från början.

Personalen arbetade mycket med noggrannhet och kvalitet, och även en hel del med våra egna behov, önskemål och förutsättningar, för att kunna göra oss så nöjda som möjligt. Det blev en fantastisk skillnad när det kommer till vårt golv, och vi är så nöjda över den hjälp som vi fått av personalen hos detta företag. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Linköping eller Norrköping med omnejd att vända er till just Bygg och Industrigolv i Östergötland AB

Du gillar kanske också...